Werkwijze

Onze werkwijze gaat er vanuit dat wij u, eventueel met de hulp van specialisten, volledig kunnen en willen ontzorgen. Vanzelfsprekend is de aanpak per opdracht verschillend. Om u een idee te geven is deze voor Nalatenschapplanning en Nalatenschapafwikkeling uitgewerkt in een stappenplan.

In een vrijblijvend gesprek inventariseren we naar gelang uw persoonlijke situatie en wensen wat Estate Services voor u kan betekenen. U maakt vervolgens zelf de keuze wat u ons wil laten doen.

Nadat u deze keuze heeft gemaakt, maken wij een overeenkomst met u op en gaan direct voor u aan de slag.

Natuurlijk beginnen we met zaken die prioriteit hebben. Aspecten die kunnen wachten behandelen wij bijvoorbeeld met u pas na de rouwperiode. 
We schakelen specialisten in waar noodzakelijk. Het werk van een notaris nemen wij bijvoorbeeld niet over. Ook bij een eventuele woningontruiming zetten wij specialisten in. In alle gevallen waarbij we zaken uitbesteden houden we nauwlettend de vinger aan de pols . We zien toe dat werkzaamheden nauwkeurig en volgens afspraak gebeuren, en ook dat eigendommen met de nodige piëteit worden behandeld.