Over ons

In het Engels staat het woord Estate voor erfenis, nalatenschap of bezitting. Dit verwoordt precies waar onze onderneming zich op richt. Estate Services richt zich met een compleet pakket van dienstverlening op het ontzorgen van cliënten in fiscale aangelegenheden. of in uw financiële huishouding. Ook kunnen wij u adviseren of ondersteunen in de voorbereiding van een nalatenschap, of na een overlijden.

Het kopen/verkopen van een woning, het schenken van geld ter ondersteuning van kinderen en zeker echtscheidingen gaan gepaard met emotie. Hierbij is deskundige, betrokken en onafhankelijke ondersteuning meestal zeer welkom. Met begrip voor de mens maar ook met de nodige zakelijke nuchterheid streeft Estate Services er naar om alle partijen het gewenste resultaat te laten behalen.

In de begeleiding van het nalatenschapsdossier of na een overlijden spelen wij in op de toenemende mate van complexiteit en regelgeving, welke niet alleen in schril contrast staat met de tijd en kennis die mensen beschikbaar hebben, maar ook met de emoties die gepaard gaan met een overlijden. In alle opdrachten is het ons streven u zo goed en eerlijk mogelijk te adviseren en uw wensen, of opdrachten nauwgezet tot een goed resultaat te leiden.In een vrijblijvend gesprek kunnen wij u toelichten wat wij voor u kunnen betekenen en vervolgens passen wij onze dienstverlening op maat aan op uw situatie en al naar gelang uw wensen.