Onze dienstverlening

Onze dienstverlening richt zich op onderwerpen waarbij financiën een rol spelen. Voor de meeste kwesties kunt u bij ons terecht voor advies, bemiddeling en begeleiding. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het opstellen van een echtscheidingsconvenant,, of vraagstukken ten aanzien van een familiebank, de eigen woning, en schenkingen.

Ook richt onze dienstverlening zich op voorbereidingen die u kunt doen bij leven, de nalatenschapplanning. Een goed voorbeeld daarvan is het opmaken van een nalatenschapdossier, waarin al uw wensen, maar ook de relevante details van bijvoorbeeld uw financiële situatie en uw testament zijn opgenomen.

Na een overlijden richten onze diensten zich op nalatenschapafwikkeling, waarbij wij u desgewenst volledig kunnen ontzorgen, vanaf de uitvaart tot en met de ontruiming van de woning en alle daarbij behorende formele administratieve, fiscale en juridische handelingen.

Het overzicht van onze dienstverlening geeft concreet aan wat u van ons zou kunnen verlangen.

En natuurlijk werken wij er aan dat na onze afspraak over de te door ons te verrichten werkzaamheden, u echt een zorg minder heeft!